Förtvivlan, som vände till fantastisk glädje :)

Sitter såhär på kvällskvisten, utan att det har hänt något nämnvärt fotomäsigt idag.
Dock har man gått och myst under dagen, efter en fantastiskt rolig gårdag(20141228) med ett väldigt trevligt möte med min största idol. Dock vart det lite hastigt, men Peter Holgersson är en fantastisk människa och världens absolut bästa sport och pressfotograf. Skickar en länk här till hans sida http://www.peterholgersson.se

Utöver det mötet, så var det match i Linköping mellan Linköpings HC och Örebro HK. Som jag bevakade för Örebros hemsida, bilderna kommer lite nedanför här.

Lite om matchen då: Linköping spelade ut oss totalt i 2 och en halv period, men lyckades inte näta mer än två puckar och Hu-Hu(Julius Hudacek) räddade kvar oss flera gånger. Men i mitten på tredje perioden så fick vi ett PP2(spel 5 mot 3) som vi lyckades utnyttja på bästa möjliga sätt genom två snarlika mål från Weinis(Markus Weinstock) efter två riktigt fina crosspassningar av Ryan. Första måltet kom efter PP2 med en avvaktande utvnisning och en halvminut in och det gjorde att vi fick fortsätta med PP2 i nästan 2 minuter till, men det andra PP2 målet behövdes det bara några sekunder för att utjämna till 2-2. Mer mål vart det inte under ordinarie och det blev en sedvanlig ÖT med det nya spelet 3 mot 3, som vi verkligen gillar och är riktigt bra på. Det är andra raka matchen, på två matcher som detta används i SHL och vi avgjorde efter ett fin passning från Ville(Ville Viitaluoma) till Willsie.